top of page

PRESSERUM

LÆS vores fantastiske anmeldelser fra 2019 og tidligere…

REVY2020_0156.jpg
vises2020.png

Vi er jublende lykkelige for at kunne præsentere dette fantastiske hold igen i 2020.
Glæd jer til igen at møde Susanne Breuning, Bente Eskesen og Niels Bugge på scenen, som selvfølgelig vil blive instrueret af superinstruktøren Jakob Fauerby.
DragsholmRevyen 2020 vil, som i 2019 foregå på Odsherred Teater i Nykøbing Sj. 

Se spilledatoer og køb billet

dragsholmrevyen_yellowsmoke.png

DragsholmRevyen 2019 "HJÆÆÆLP"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dette er absolut Danmarks mest begavede og galgen-humoristiske revy 2019 - LÆS

NU FÅR VI ALDRIG ARMENE NED:
2019: DragsholmRevyen var nomineret i 3 kategorier til Revyernes Revy, nemlig:
⭐️ Årets Revy
⭐️ Årets Dirch (Årets revykunstner) Susanne Breuning
⭐️Årets tekstforfatter: Jakob Fauerby : Vandt prisen 2019. STORT TILLYKKE!!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fem bloddråber fra Ungt Teaterblod.  LÆS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra CPHCulture, så stjerneregnen fortsætter over DragsholmRevyen. LÆS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ FEM fuldfede stjerner fra Morten Buckhøj, der afslutter sin anmeldelse med: "Dragsholmrevyen er en af landets mindste revyer, men så afgjort en af årets allerbedste". LÆS

DragsholmRevyenes helt igennem fantastiske instruktør – Jakob Fauerby. Uden ham havde vi ikke fået 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ i år. Vi er dybt taknemmelige for at have Jakob med på holdet. LÆS

presse
2018 Vores kapelmester/komponist/tekstforfatter SØREN GRAVERSEN blev nomineret som "Årets komponist/kapelmester" ved REVYERNES REVY 2018, som fandt sted i Cirkusrevyen i august 2018. STORT TILLYKKE TIL SØREN. Det er så velfortjent.
Nordvestnyt:  Pris-dryp på Dragsholmrevyen: Satiriker Reumert-nomineret –  læs artiklen
Nordvestnyt:  Se de sjove billeder: Ny power på Dragsholmrevyen

Så er der ⭐-regn over DragsholmRevyen.

⭐⭐⭐⭐ Jyllands-Posten:
DragsholmRevyen er alt andet end en trist affære. Der svirpes, der drilles og pludseligt i et glimt anes et sørgmodigt strejf over tidens gang fra to halv-gamle tøser. Stor revykunst på en lille scene.

⭐⭐⭐⭐ I SCENE:
Denne originale revy er rigtig ondskabsfuld, men på den helt rigtige og gode måde.

⭐⭐⭐⭐ CPHCULTURE:
Dragsholmrevyen 2018 holder vand. Anført af to af Danmarks mest drevne revykvinder Bente Eskesen og Susanne Breuning og lovende iscenesat af debutanten Jakob Fauerby (”Platform”) garanterer dette års revy på Odsherred Teater en skæv og skrupskør aften.

⭐⭐⭐⭐ Morten Buckhøj:
Susanne Breuning og Bente Eskesen leverer varen med alt hvad de har af talent og professionalisme. Der er scenisk nærvær, autoritet og spilleglæde til overflod. Vi føler os i særdeles godt selskab og revyen er ikke slut, når vi går ud i sommernatten. Der leveres stof til eftertanke. Og det er bestemt også en stor kvalitet ved en sommerrevy.

SKØNT.

2017 Skingrende skør og satirisk bidsk revy

Fis i kasketten« hedder årets Dragsholmrevy, der havde premiere på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland. Revyen lever op til mottoet med skingrende skøre, absurde indslag, der nærmer sig det beslægtede udtryk knald i låget. Men der lurer noget skarpt, spiddende under den crazy overflade. NORDVESTNYT

**** DragsholmRevyen har altid haft sit eget skæve særpræg, men nærmer sig i år i perioder noget, der ligner mainstream. Det vidunderlige ved den danske revytradition er mangfoldigheden.  MORTEN BUCHØJ

**** LARS WALLENBERG fra BØRSEN meddeler, at han giver DragsholmRevyen fire "fuldfede"  stjerner

**** JO, DE KAN I DRAGSHOLM: SKÆVT, ORIGINALT OG CHARMERENDE! Sommerens DragsholmRevy dyrker med held den absurde hverdagshumor. JYLLANDSPOSTEN

2016 "Dronningen og Prinsen på blind burka-date. Nordvestnyt

**** "DRAGSHOLMREVYEN JUBILERER I FIN FORM". Morten Buchøj

****** Som sidste premiererevy sætter DragsholmRevyen fanen højt og fejrer sit ti-års-jubilæum med en vidunderlig, skrupskør, anakistisk og veldrejet forestilling. Med velstyret vanvid af den helt rette slags, er denne kærligt konfronterende revy seksstjernet og en af årets mest overrumplende og charmerende.

2015  DragsholmRevyen I Lykkelige Omstændigheder
To skønne revy-damer
TEATER 05.07.2015 KL. 17:33
Dragsholmrevyen i Nykøbing S-området er skæv og charmerende.
Jyllands-Posten

Anmeldelse i Berlingske den 13/7-2015 4 ud af 5 skønne stjerner:
Af Jakob Steen Olsen og Rikke Rottensten
★★★★ »Dragshomrevyen 2015 – I lykkelige omstændigheder«. Iscenesættelse: Brian Kristensen. Kapelmester: Mads Strandgaard. Rørvig Centret til 1. august. Restaurant Strandlyst, Vig. 6. - 22. august.


Promiller i Dragsholm
At det ikke er størrelsen, det kommer an på, beviser for eksempel Dragsholmrevyen, som i øvrigt slet ikke spiller i Dragsholm, men klogt er rykket til Sjællands Odde med de store sommerhusområder. Det er muligvis dansk revys mindste – i år næsten et two women show med de erfarne og charmerende damer Bente Eskesen og Susanne Breuning på den lille fjællebodsscene, selv om pianisten Mads Strandgaard også får lov at sige et par replikker. Revyen dyrker sin egen stil, kan tillade sig at være skævere end de andre, og henter ofte overraskende skribenter ind.

Denne gang for eksempel Erling Jepsen, hvis sketch med angstprægede stakler nu falder lidt mærkelig ud i sammenhængen. Ikke mindst fordi revyen i år faktisk er en lille bitte smule mere konventionel end de sæsoner, hvor den har dyrket det excentriske. For eksempel står nogle klassiske parodier i kø, når alle – fra Linse Kessler til dronningen og Uffe Elbæk dukker op. Forfatterparret Jantzen & Aagaard har f.eks. skrevet en skarp vise om danskeren, der minder indvandrerne om, at de ikke skal true hans tro – hvis han havde haft én – og så fremdeles. Svirpende aflevering af Breuning. Og latteren er umulig at holde tilbage, når de to damer fniser sig smittende gennem den store promillesketch, der kroner en gemytlig, blandet landhandel.

 

Hvor er indgangen til Geoparken?
NORDVESTNYT 05.07.2015»Dragshomrevyen er traditionen tro både skarp, satirisk, underfundig og hylende morsom«.

2014 “Svedig sjov i Dragshomrevyen” NORDVESTNYT

Dragsholmrevyen lægger i år vægt på gakket gøgleri,

satire og karikatur, vandede vitser, slapstick og platheder,

den tætte publikumskontakt og musikken. Humoren er skarp og der er dømt totalgrineren.(5 stjerner)

 

2014 "Årets særeste sommerrevy" Jyllands-Posten

Dragsholmrevyen er sin helt egen. Sommer efter sommer. På godt og ondt. Men som oftest sjov på den syrede måde.(4 stjerner)

 

2013: Forrygende Dragsholm Revy NORDVESTNYT

“Dragsholm Revyen begejstrede sit publikum ved premieren i aftes med rigtig mange lårklaskende sketches, sange og stof til eftertanke”. (5 stjerner)

 

2013 “Ikke som de andre” JYLLANDS-POSTEN

DragsholmRevyen bobler og sprutter af utæmmet galskab.
Et moderne og anderledes bud på en sommerrevy. Jyllands-Posten, Henrik Lyding (5 stjerner)

 

2013 Børsens anmelder Lars Wallenberg skriver i Børsen: "Dragsholmrevyen blev kåret som landet bedste revy sidste år. I år tager revyen igen kegler og er i sin ætsende, begavede, lidt dømmende, men meget reflekterende FEMSTJERNEDE stil et top tunet bud på en glimrende revy-oplevelse. Gå ikke glip af denne både spidende og sydende oplevelse, der sætter det konfronterende op imod det flabede, men eftertænksomme grin".

 

2012 Revyprisen til "Går Planken ud"

bottom of page