top of page

REVYKUNSTNER BENTE ESKESEN FIK TURISTPRISEN 2012

Turistfremme

DragsholmRevyen er også et flot turistfremmeprojekt, lød begrundelsen…

»Det var en kæmpe overraskelse, og jeg er rigtig glad«, lød det fra modtageren af årets turistpris, Bente Eskesen, leder af DragsholmRevyen. Tirsdag den 10. april var hun inviteret til prisoverrækkelse hos Visit Odsherred, hvor hun blev begavet af turistforeningsformand Johan Godtfredsen.

 

Flot turistfremmeprojekt

»Du modtager turistforeningens pris for den flotte indsats, du yder som leder af og hovedkraft i DragsholmRevyen. Især 2011 revyen har været en medvirkende faktor for tildelingen. Den var i hele tre kategorier indstillet som årets bedste revy, og du var selv nomineret som årets revykunstner. Revyen har nået et niveau, der giver genlyd på landsplan, og du får vores pris for det flotte turistfremmeprojekt, revyen også er«,
sagde Johan Godtfredsen.

 

Dejlig blandt publikum

»Ja, vi trækker faktisk turister til. Nogle af de første, der kom og så vores revy, var turister. Så kom de lokale også, og nu har vi et dejligt blandet publikum«, fortalte prismodtageren, de også har kunnet notere sig et publikum, der vokser. Udover at komme med på tavlen sammen med alle de andre turistprismodtagere fik Bente Eskesen en kunstgave, i form af to små vaser, skabt af Henriette Duckert, Huset i Asnæs.

 

Kritisk og alligevel rar

Johan Godtfredsen erindrede om, at turistprisen er en tradition, der stammer helt tilbage fra 1949. Det er en græsrodspris uden begrænsninger i valget af modtagere. Egenskaber som venlighed og imødekommenhed er vigtigt for at tiltrække turister og fritidshusejere til Odsherred, mente han.

 

»DragsholmRevyen kan måske ikke ubetinget forbindes med disse egenskaber. Det vil »ofre« som Pia Kjærsgård, Birthe Rønn og Milena Penkowa måske nok hævde, men de flotte nomineringer til revyen i 2011 er tegn på, at man godt kan være kritisk og alligevel rar og imødekommende, når der blot er tilstrækkelig kvalitet og humor til stede«, slutter Johan Godtfredsen.

 

DragsholmRevyen turistprisen 2012

Revykunstner- og leder Bente Eskesen modtog turistprisen 2012 af turistforeningsformand Johan Godtfredsen.

Foto: Christian Winnem

 

 

 

RØV-JETTEN

bottom of page